Kiszállítás Budapesten 4500 Ft-tól. Ingyenes kiszállítás 7000 Ft felett. Személyes átvétel: Újlipótváros

Rólunk

Sziasztok!

Pár sorban bemutatnánk csapatunkat:

 

Mariann: nagyon szereti a szakmáját, szívét lelkét beleteszi minden egyes pizzába, és ezt meg is lehet érezni a vásárlók visszajelzésein (na és a pizzák ízén 😉). Nem ad ki a kezei közül egy pizzát sem, ha azzal nincs 100%-osan megelégedve. Ő a titkos fegyverünk. 

Giuseppe: ő egy megszállott szervező. Minden folyamaton folyamatosan javítani akar, és ő garantálja a jó hangulatot munka közben az olasz temperamentumával. Magyarul alig beszél pár szót, viszont azokat nagyon viccesen ejti. 😁

Dani: ő később csatlakozott be a családi vállalkozásba, fiatal kora miatt. Megálmodta a Sempre a Casa-t és sokat dolgozott a megvalósítása érdekében. Szabadidejében szeret úgy beszélni apjával, hogy a körülöttük levők azt higgyék veszekednek. Természetesen mindezt sztereotipikus gesztikulációkkal fűszerezve. 

Családunk és vállalkozásunk története

Családunk történetének első mérföldköve egy Trento nevű város. Itt élt Giuseppe és Mariann mikor Dani - első gyermekük - megszületett.

Trento egy gyönyörű és nyugodt észak-olaszországi város, ami egy völgyben helyezkedik el, magas hegyekkel körülvéve.
Ha arrafelé jártok nyaralni, mindenképpen térjetek le az autópályáról és élvezzétek ki az elbűvölő, kacskaringós, hegyes utakat 🙂 

1995-2008-ig itt is éltünk, és eddig halvány fogalmunk sem volt, mi a vendéglátás. 

 2008-ban azonban nagy fordulatot vett az életünk, ekkor ugyanis úgy döntöttünk, hogy Magyarországra költözünk, és azóta is itt élünk.

2013-ban alapítottuk meg az első vendéglátóhelységünket Szentendrén, amely egy olasz étterem volt, és rövid idő múlva azt áthelyeztük eredeti helyéről Budaörsre, ahol akkor laktunk.

Időközben Mariann - akinek alapból volt tapasztalata, mert elvégzett pár évvel korábban egy kurzust Olaszországban - elkezdett több sikeres olasz étteremtől tanulni, és szépen elsajátította a pizzasütés művészetének minden csínját-bínját.

2017-et írtunk, amikor elindítottuk Budapest szívében a "Pizzeria La Gustosa" nevű pizzázót, a 13. kerületben. Itt sokkal több vásárlót tudtunk elérni, mint az eddigi helyeken, és sokkal erősebb kapcsolatot is tudtunk kötni a vásárlóinkkal.

Eközben kezdett körvonalazódni a Sempre a Casa ötlete:

Azt szerettük volna elérni, hogy pizzáinkból mindenki ehessen, függetlenül attól, hogy Budapest melyik részén él. Azonban ennek akadályai voltak, mint például az, hogy a frissen elkészített pizza hamar kihűl. 

Ezért kezdtünk el dolgozni egy olyan terméken, amely félelmetesen hasonlít a friss pizzánkra, annyi különbséggel, hogy otthon tárolható, és akármikor elkészíthető, csak pár percet vesz igényben. 

És így jött létre a kézműves gyorsfagyasztott pizza elképzelése: a Sempre a Casa. 
Ami olaszul annyit jelent, hogy "mindig otthon". 🙂

Köszönjük, ha végig olvastad a kis történetünket!

Mariann, Dani, Giuseppe