GYIK
Termékkel kapcsolatos kérdések:
Egyelőre csak 28 cm átmérőjű pizzákat forgalmazunk. Szélük vastagsága pedig általában 2,5 cm körül van.
Nekem túl sok a pizza, mit tegyek?
Megteheted azt, hogy egyet sütsz csak meg és elfelezed valakivel. Vagy esetleg azt is megteheted, hogy kettévágod és csak a felét sütöd meg.
Kis tipp: a pizzák újra melegítve is finomak!
2 hónapig (mert nem használunk tartósítószert)!
Sütéssel kapcsolatos kérdések:
Elő kell melegítenem a sütőt mielőtt berakom a pizzát?
Igen, mindenképpen!
Hány fokon kell sütnöm a pizzákat?
220 fok, ha alsó felső üzemmódba sütöd, 200 amennyiben légkeverésessel.
Meddig süssem a pizzákat?
Univerzális időt nem tudunk mondani, mert mindenki máshogy szereti enni a pizzát. Azt tudjuk ajánlani, hogy 10 perc sütés körül pillantsatok rá a pizzára és onnantól kövessétek a sütést. Számunkra azonban a 11 perc sütés vált be a legjobban (tipp: aranybarna színű legyen a pizza).🙂
Mit tegyek, ha kevésbé ropogósra akarom sütni a pizzát?
Tegyél bele egy kis vizet a sütőben, az majd megakadályozza a kiszáradást!
Milyen üzemmódban süssem a pizzákat?
Amennyiben lehetséges a ventilációs üzemmódot ajánljuk a sütésre, mert egyenletesebb sütést eredményez (és alacsonyabb hőfokon is kell sütni).
Igen lehet! Azonban erősen ajánljuk a ventilációs sütő alkalmazását!
Átvétellel kapcsolatos kérdések:
Ha van hozz magaddal, de ha nincs, ne aggódj, mert tudunk adni mi is zacskót és jégakkut is. 😉
Rendeléssel kapcsolatos kérdések:
Írj nekünk a következő e-mail címen: pizzasempreacasa@gmail.com
Sajnos nem tartunk készletet, csak rendelésre készítjük el a pizzákat.
Írj nekünk a következő e-mail címen: pizzasempreacasa@gmail.com
Írj nekünk a következő e-mail címen: pizzasempreacasa@gmail.com
Készpénzzel, bankkártyával, szép kártyával, széchényi kártyával.